Kaymakamlar yer değiştirdi;

Kaymakamlar yer değiştirdi

İçişleri Bakanlığı onayı ile Sivas Akıncılar ile Kayseri Akkışla kaymakamları Tarık Safa Kahveci ve Salih Kartal yer değiştirdi. Kaymakamlar bugün yeni görevlerine başladı....

Yeni Akkışla Kaymakamı Salih Kartal, yeni görevinin ilk gününde kurum amirlerini makamında kabul ederek tanıştı.

20 Nisan 2021’de Iğdır Kaymakam adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap eden Kartal, 4 Şubat 2022 tarihli Bakanlık Onayı ile Akıncılar’da kaymakamlık görevine vekâleten atanmıştı. Kartal, 4 ay sonra Akkışla’ya atanmış oldu.

Resim

İLK İŞ KURUM AMİRLERİYLE TANIŞMA

Akıncılar’da yeni görevine başlayan Kaymakam Tarık Safa Kahveci de, ilk gün kurum amirleri ile beraber bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Kahveci, kurumlarla birlikte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde ve Ordu’nun Altınordu ilçesinde kaymakam refikliği stajını yapan Kahveci, 14 Şubat 2022 itibari ile Akkışla’da göreve başlamıştı. Kahveci de 4 ay görev yaptıktan sonra Akıncılar’a atamış oldu.

Kaymakamlıktaki toplantının ardından Kaymakam Kahveci, ilçe merkezi ve bazı köylere giderek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kahveci ilçe esnafları ve vatandaşlarıyla tanışarak, işlerinde kolaylıklar ve bol kazançlar diledi.

Resim


Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum