Karne öğrenciden şenlik Valilik ve belediyeden!;

Karne öğrenciden şenlik Valilik ve belediyeden!

Hakkari Valiliği ve Belediyesi işbirliği ile 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemini tamamlayarak karnelerini alacak öğrenciler için 2 bin 800 rakımda karne şenliği düzenlendi....

‘Karne sizden şenlik bizden’ sloganıyla Mergabütan Kayak Merkezinde düzenlenen şenlikte, öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Kent merkezinde 12 kilometre mesafede bulunan Mergabütan Kayak Merkezi etkinlik alanına belediye tarafından yaklaşık 2 bin öğrenci ve aileleri ücretsiz olarak taşındı.

Resim

VALİ PAMUK ŞEKER YAPIP ÇOCUKLARA VERDİ

Şenliğe katılan Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, burada bulunan stantları dolaşarak, çocukları kendi elleri ile pamuk şeker ikram etti. Çocuklarla yakında ilgilenen Vali Akbıyık, kalabalık tarafından büyük bir coşku ile karşılandı.

Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Ünsal, Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Ünsal da şenlik alanında kurulan Emniyet, Jandarma, AFAD, Kızılay, Yeşilay stantlarını dolaştı.


HALAY ÇEKTİLER

Vali Yardımcısı Kasımoğlu ve diğer protokol üyeleri canlı müzik eşliğinde halay çekti. İl Emniyet Müdür Yardımcısı Fatih Ünsal ve beraberindeki toplum polisi çocuklarla birlikte misket oyunu oynadı.

Vali Yardımcısı Kasımoğlu, Valilik ve belediye bünyesinde bu yıl şenliğin ikincisini düzenlediklerini söyledi. Çocukların yanında olmak için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalıştıklarını belirten Kasımoğlu, "Belediyecilik yol, su, elektrik gibi hizmetlerden ibaret değil. Hakkari Belediyesi olarak bunu aştığımızı düşünüyorum. Bunların yanında sosyal faaliyetler de yürütüyoruz. Şimdi çocuklarımız için bu tür etkinlikler yapıyoruz. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız, onların başarısı ve mutluluğu için. İnşallah çocuklarımız yeterince eğlenip keyif alırlar" dedi.

Resim

POLİS UÇURTMA DAĞITTI

Hakkari Belediyesi yemek, Hakkari Kızılay Şubesi ise binlerce öğrenciye yaklaşık 20 gönüllüsü ile birlikte kek ve meyve suyu ikramında bulundu. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri ise binlerce kişiye uçurtma dağıttı. Etkinliğe katılan diğer kurumlar da şapka ve tanıtım broşürleri dağıttı.

Şenlikte şişme oyun parkı, müzik ve eğlence, maskotlar, yüz boyama, kano, rafting ve uçurtma etkinliği yapıldı.

Kaynak:

Etiketler :
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum