‘Manevi Mirasımız’ projesiyle Taşköprü şehitleri tanıtılacak;

‘Manevi Mirasımız’ projesiyle Taşköprü şehitleri tanıtılacak

‘Manevi Mirasımız’ projesi ile Kastamonu Taşköprü’de yaşayan 18 şehit ailesi ve 20 gaziye sosyal ve psikolojik destek verilecek. İlçede yaşayan öğrencilerin Taşköprü şehitlerini tanıyarak milli ve manevi duyguları geliştirilecek....

2022 yılı İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen Kastamonu’ya ait iki projenin iş birliği protokolünü imza töreni Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MANEVİ MİRASIMIZ

Taşköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Taşköprü Belediyesi ile yapılan “Manevi Mirasımız” adlı projenin imza töre gerçekleştirildi.

Projede; Taşköprü’de yaşayan 18 şehit ailesi ve 20 gaziye sosyal ve psikolojik yönden destek vermek ve ilçede yaşayan öğrencilerin Taşköprü şehitlerini tanıyarak milli ve manevi duygularının geliştirilmesini sağlamak amaçlanıyor.

Resim

“MUHTARLAR GELİŞİYOR KASTAMONU DEĞİŞİYOR”

Öte yandan Kastamonu Belediyesi, Kastamonu İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan “Muhtarlar Gelişiyor Kastamonu Değişiyor” adlı projesinin imzaları da atıldı.

Projede; vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmaları için muhtar ve azaların kişisel ve mesleki gelişimini eğitimlerle, sanatsal ve kültürel faaliyetlerle destekleyip toplumsal konularda (çevre, iklim değişikliği, gıda ve suyun korunması, kadına şiddet, şehitler günü) çalışmalar yürütmelerini sağlamak ve muhtarlar müzesi kurmak amaçlanıyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum