Bodrum katı sel bastı, bir genç kız hayatını kaybetti;

Bodrum katı sel bastı, bir genç kız hayatını kaybetti

Ankara Valisi Vasip Şahin, şiddetli yağış sonrasında Keçiören İncirli'de eksi birinci katı dolduran su nedeniyle dışarı çıkamayan 21 yaşındaki Busenur Doğanay'ın hayatını kaybettiğini açıkladı....

Ankara Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde ev ve işyerlerinin alt katlarında su baskınları yaşandı. Ani su baskınının bir binanın bodrum katına dolması sonucu Busenur Doğanay (21) hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin uzun çalışması sonrası Doğanay'ın cansız bedeni çıkarılarak Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Son Dakika: Ankara Keçiören'de selde bir kişi hayatını kaybetti, kayıp bir kişi ise aranıyor

VALİ VASİP ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Olay yerine giden Ankara Valisi Vasip Şahin, genç kızın vefat haberini verdi. Binanın arkasından dolan şiddetli su nedeniyle eksi bir katta yaşayan gencin dışarı çıkmaya fırsat bulamadığını anlatan Vali Şahin, su bir üst katın yarısına kadar çıktığını belirtti.

Son Dakika: Ankara Keçiören'de selde bir kişi hayatını kaybetti, kayıp bir kişi ise aranıyor

Vali Şahin şu açıklamayı yaptı: “Genç kız, evden çıkmaya fırsat bulamıyor. Dalgıçlar cenazeyi çıkardılar. Savcılık gerekli incelemeyi yapacak. Eksi birdeki daire tamamen su dolmuş. Orada hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin. Komşusu da sinir krizi geçirdi, ona da müdahale ediliyor. Bütün ekipler itfaiye, AFAD, dalgıçlar hemen buraya yönlendirildi ve hemen müdahale ettiler. Ama sudan dolayı kapıyı açamadılar. Pencereden girebildiler. Ekipler en kısa sürede intikal edip en hızlı çabayı gösterdi ama maalesef üzücü sonuç bir genç kızımız vefat etti. Su eksi birin de üstünde, bir üst kota kadar, bir üst katın yarısına gelecek kadar çıkmış. Ani su baskını olmuş, binanın arka tarafından.”

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum