Halk Günü'nde 226 vatandaşı dinledi;

Halk Günü'nde 226 vatandaşı dinledi

Ordu Valisi Tuncay Sonel, her hafta gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Sonel, son günlerde artış gösteren Covid-19 vakalarına karşı maske takılarak gerçekleştirilen Halk Günü'nde 226 vatandaşı dinledi....

Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşların hatırlarını sorarak, tek tek dinleyen Vali Sonel, kendisine iletilen her türlü sorun, sorun ve talepleri çözüme kavuşturarak, hayır dualarını aldı.

Resim

Son günlerde artış gösteren Covid-19 vakalarına karşı maske takılarak gerçekleştirilen “Halk Günü” toplantısında 226 vatandaşı dinleyen Vali Sonel, “Amacımız, vatandaşlarımızın dertlerine, sorunlarına çare bularak, taleplerini yerine getirerek, evlerine mutlu göndermektir” dedi.

Vatandaşlara alışveriş kartı, gıda kolisi, sağlık yardımı gibi her türlü desteğin yapıldığını ve tüm taleplerinin ivedilikle sonuçlandırıldığının altını çizen Vali Sonel, devletin şefkatini bir kez daha göstererek, yöre insanının derdine derman oldu.

Resim

“Halk Günü”ne aileleri ile birlikte gelen çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, verdiği çeşitli hediyelerle sevindirerek, çocukların ihtiyaçlarının giderilmesi talimatını verdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum