Güneşin altın yumurtası kuruyor!;

Güneşin altın yumurtası kuruyor!

Malatya'da güneşin altın yumurtası olarak adlandırılan kayısıda hasat sezonu son hızla devam ediyor. Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, kayısı bahçelerini ziyaret ederek bol ve bereketli hasat olmasını diledi....

Darende de hemen hemen her yer bu aralar altın sarısı renge bürünmüş durumda. Kayısı üreticileri ise bin bir emekle yetiştirdikleri kayısıları özenle hasat ederek satışa sunmanın telaşını yaşıyor.

Resim

KAYISI BAHÇELERİNİ GEZDİ

Darende Kaymakamı Ökkeş Safa Türkoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İ. Alaattin Ateş ve İlçe Tarım Müdürü Suat Demir kayısı yetiştiricilerinden Adnan İlhan, Mehmet İnci, Yusuf Toprak ve 25. Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali kapsamında gerçekleştirilen kayısı yarışmasında Hacıhaliloğlu türünde birincilik ödülünü alan Murat Özdemir’in kayısı bahçelerini ziyaret ederek bol ve bereketli hasat olmasını diledi.

ResimKaymakam Türkoğlu, kayısı bahçelerinde kurutulan kayısıları inceledi. Kayısı bahçesi sahipleriyle sohbet eden Kaymakam Türkoğlu, ilçe genelindeki kayısı hasadı hakkında bilgi aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum