Bocce oyununda Valilik takımını yendiler;

Bocce oyununda Valilik takımını yendiler

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevini ziyaret etti. Bocce etkinliğine katılan Vali Ekici, huzurevinde yaşlılarla bocce oynadı....

Vali Birol Ekici, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan, bilgi ve tecrübeleriyle yol gösteren büyükleri ziyaret eden Vali Ekici, tüm yaşlılarımız ile tek tek ilgilenerek, sohbet etti ve isteklerini dinledi.

Vali Ekici, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı huzurevlerinde kalan sakinlerin zinde ve sağlıklı kalmaları amacıyla hayata geçirilen program ile Ramazan Yaman Huzurevinde de oynanan bocce etkinliğine katıldı.

Resim

VALİLİK TAKIMINI YENDİLER

Türkiye genelinde huzurevlerinin katılım sağladığı 65 Yaş Üstü Profesyonel Yetişkin Gençler Bocce Ligi’nde mücadele eden Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi sakinleri Emin Tanrıverdi, Hasan Şirin, Şaban Fidan’dan oluşan Bocce Takımı, Vali Birol Ekici, Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal’dan oluşan takımı 3-0’lık net bir skorla mağlup etti.

Resim

Vali ve beraberindekiler kıyasıya mücadelenin yaşandığı bocce müsabakasında huzurevi sakinleri ile keyifli anlar yaşadı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum