Muhtarlar, tayini çıkan kaymakam için imza topladı;

Muhtarlar, tayini çıkan kaymakam için imza topladı

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile tayini Afyon'un Dinar ilçesine çıkan Kula Kaymakamı Kemal Duru'nun 1 yıl daha görev yeri olan Manisa Kula'da kalması için bir araya gelen ilçe merkez ve mahalle muhtarları, imza toplayıp İçişleri Bakanlığı'na dilekçe yazdı....

Son yayımlanan kararname ile Afyon'un Dinar ilçesine atanan Kula Kaymakamı Kemal Duru'nun Kula'da 1 yıl daha görevinin uzatılması için bir araya gelen ilçeye bağlı 46 mahallenin muhtarı imza topladı.

Yazdıkları dilekçeyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenen mahalle muhtarları, Kula'da tamamlanacak projeler, seçim öncesi yapılacak tüm hizmetler ve mahallelerdeki sorunların takibi açısından Kaymakam Kemal Duru'nun 1 yıl daha Kula'da kalmasını talep etti.

Islak imzalı ve mühürlü dilekçeyi hem iletişim yoluyla, hem CİMER aracılığıyla hem de kargo yoluyla İçişleri Bakanlığı'na gönderen mahalle muhtarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarla ilgili söylediği 'Muhtarlar hiç bir parti gözetmeksizin köyde devletin ve hükümetin temsilcisi' sözünü hatırlatarak, Erdoğan'dan yardım istedi.


4 YILDIR HALKIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU

Mahalle muhtarları adına konuşan Sandal Mahalle Muhtarı Ahmet Gökçe ve Körez Mahalle Muhtarı Hikmet Dönmez, "Kaymakamımız sayın Kemal Duru, ilçe halkının gönlünde taht kurmuş, her sorun ve sıkıntımızda en önde koşan, ilçemizin ve mahallelerimizin her sorununu çözmüş ve çözmeye de devam ediyor. Kaymakamımız toplumun hiçbir kesimini ötekileştirmemiş, halka yakınlığıyla tanınan bir kaymakamımızdır. Kaymakamımızın tayininin durdurularak Kula'ya hizmete devam etmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum