Anaokulu öğrencileriyle sebze topladı;

Anaokulu öğrencileriyle sebze topladı

Hakkari Çukurca Kaymakamı Hasan Kurt, anaokulu bahçesinde ekimi yapılan uygulama bahçesini ziyaret ederek, öğrencilerle beraber bahçedeki sebzeleri topladı....

Kaymakam Hasan Kurt, Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, 'Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi’ ve ‘Sınırda Sınırsız Eğitim Projesi’ kapsamında Vali Erdoğan Gürbüz Anaokulu’nu ziyaret etti.


Kaymakam Kurt, anaokulu bahçesinde ekimi yapılan uygulama bahçesini ziyaret ederek öğrencilerle beraber bahçedeki sebzeleri topladı.

Kaymakam Kurt, Ziraat Mühendisi ve Anaokulu öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerin ekimini yaptığı ürünleri öğrencilerle birlikte topladı.

Resim

Hasan Kurt, “Öğrencilerimizin kendi elleriyle suladığı, büyüttüğü sebzeleri onlarla beraber topladık. Ortaya çıkan tablo çok anlamlı ve sonuca ulaştığımızın göstergesi. 2022-2023 eğitim ve öğretim döneminde tüm okullarımızda bunun gibi uygulama bahçesi oluşturmayı hedefliyoruz. Amacımız okullarımızın bahçelerini daha verimli kullanmak ve öğretmenlerimizin öğrencilerine ürün yetiştirmeyi uygulamalı olarak göstermesini sağlamak” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum