Saffet Arıkan Bedük: Gurur duydum;

Saffet Arıkan Bedük: Gurur duydum

Ayvalık Ve Hotels’de misafir olan Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı ve emekli Vali Saffet Arıkan Bedük, bir zamanlar başkanlığını da yaptığı Vilayetler Birliği'ne bağlı otellerin (Ve Hotels) beş yıldızlı otel anlayışı ile hizmet verdiğini belirterek, “Gurur duydum” dedi....

Sosyal medya hesabından Ve Hotels Ayvalık’ın fotoğraflarıyla birlikte duygularını paylaşan Bedük, Vilayetler Evi otellerinde emeği geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Vilayetler Birliği Genel Sekreteri İsmail Sündük ile daha önce Vilayetler Birliği’ne başkanlık yapan Muhterem İnce ve Genel Sekreterlik yapan Şefik Aygöl’e tebrik ve teşekkürlerini sundu.


GURUR DUYDUM

Ayvalık’ta Vilayetler Birliğine bağlı Vilayet Evi’nin yeniden hizmete girdiğini hatırlatan Bedük, “Temizlik, güzel manzara, profesyonel hizmet anlayışı, personelin güler yüzlü hizmetiyle örnek bir işletme olmuş. Müdür Mehmet Şahin Kork ve ekibi, çalışmalarıyla Mavi Bayrak takmayı hak etmişler. Gurur duydum” dedi.

ResimÇOK BEĞENDİM

Saffet Arıkan Bedük şöyle devam etti: “Bir zamanlar başkanlığını da yaptığım Vilayetler Evi beş yıldızlı otel anlayışı ve hizmetiyle örnek bir işletme olmuş. Mavi Bayrak uluslararası bir güven bayrağıdır. Bir kamu kuruluşu ilk defa alıyor. Bu tesisler herkese açıktır. Karta gerek olmadan kalınabiliyor. Çok beğendim. Tebrikler.”

Resim

Saffet Arıkan Bedük ayrıca, Vilayetler Hizmet Birliğinin bilhassa Vilayet Evi sayısı, kalitesi ve yenilenmesi, profesyonel otelcilik anlayışı ile işletilmesinde büyük mesafe alındığını vurguladı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum