Cemevinde dedeleri ve vatandaşları dinledi;

Cemevinde dedeleri ve vatandaşları dinledi

Ardahan Valisi Hüseyin Öner, köy ziyaretleri kapsamında Damal ilçesinde Burmadere, Dereköy ve Otağlı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu....

Beraberinde Damal Kaymakamı Semih Cembekli, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ramazan Yiğit ve ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri ile birlikte Burmadere, Dereköy ve Otağlı köylerine giden Vali Hüseyin Öner, köylere ait cemevinde muhtarlar, dedeler ve vatandaşlarla bir araya geldi.


CEMEVLERİNİ ZİYARET ETTİ

Damal ilçesine bağlı köyleri daha iyi tanımak ve Damallı vatandaşların sorun ve sıkıntıları yerinde dinlemek amacıyla köy ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirten Vali Öner, köylerin daha yaşanabilir hale getirilmesi noktasında devletin tüm imkanlarını yerinde kullanarak hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.


VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Köylerdeki eğitim, sosyal hizmetler, enerji, ulaşım, sağlık, asayiş ve güvenlik hizmetleri noktasında vatandaşlarla sohbette bulunan ve lokma ikramlarını tadan Vali, daha sonra kanaat önderi dedeler ile muhtar ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Öner, kendisine iletilen sorun, sıkıntı ve taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi ve imkânlar ölçüsünde gerekli çalışmaların yapılması yönünde ilgili kurum yetkililerine talimatlarda bulundu.


CEMEVLERİNDE VALİLİĞİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Köylere ait cemevlerinde incelemede de bulunan Vali, cemevlerinde Valilikçe yapılan iyileştirme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Damallı vatandaşlar da sorun ve taleplerini bizzat anlatma fırsatı bulmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum