Kolunda atmaca ile stantları gezdi;

Kolunda atmaca ile stantları gezdi

Rize Valisi Kemal Çeber, üniversite eğitimi için Rize’ye gelen öğrencilere yönelik İl Sağlık Müdürlüğünün organize ettiği Rize’deki sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal zenginliklerin tanıtıldığı etkinliğe katıldı....

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ana kampüsünde düzenlenen “Güç Sende, Biz De Yanında” etkinliğinde Vali Kemal Çeber, Rize’deki üniversite öğrencileri buluştu.

Resim

Rize’nin sembolü olan atmaca ile birlikte stantları gezen Vali Çeber, ilgililerden bilgi alarak Lazralli araçları ile sürüş yaptı. Ardından üniversite öğrencileri ile birlikte tulum eşliğine horon oynadı ve öğrencilerle birlikte öğrenci yemek hanesinde yemek yedi.

Resim

HER KURUM KENDİNİ ÖĞRENCİLERE TANITTI

Etkinlik alanının gezilmesinin ardından öğrencilere hitaben konuşma yapan Vali Çeber, “Üniversitemizde çok güzel bir etkinlik için bir araya geldik. İlimize yeni gelen genç kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Tüm kurumlarımız burada kendini tanıtıyor. Sağlık müdürlüğümüz sağlık hizmetlerini nasıl alabileceklerini, kültür müdürlüğümüz kültürel ve turistik öğelerimizi, emniyet ekiplerimiz asayişle ilgili durumu, üniversitemizin her birimi kendi alanlarını tanıtıyor. Ayrıca Rize’mizin değerlerini de gençlerimizle tanıştırıyoruz. Bir tanesi benim kolumda, atmaca Rize’nin simgelerindendir. Karadeniz insanın karakteristik özelliklerini bünyesinde barındırır” dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum