“Urfa’mın bağrında temiz bir nesil yetişiyor”;

“Urfa’mın bağrında temiz bir nesil yetişiyor”

Konya Tuzlukçu Kaymakamı İsa Bertan, Şanlıurfa Suruç Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerini makamına ağırlayarak, “Şükürler olsun ki Urfa’mın bağrında temiz bir nesil yetişiyor” dedi....


Bozkır Kaymakamı İsa Bertan, Nasreddin Hoca anma günleri etkinlikleri kapsamında, bu yıl 6.’sı düzenlenen Ulusal Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma yarışmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 1. olup, Türkiye genelinde 4. olan Şanlıurfa Suruç Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırladı.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Bertan, onları tebrik edip hediyeler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bertan, Şanlıurfa Suruç Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür edip, “Başarılarınızın devamını dilerim, yolunuz açık olsun.” dedi.


GELECEK ÇOCUKLARIMIZA BAĞLI

Kaymakam İsa Bertan, “Bugün Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma yarışmasında Güneydoğu Anadolu bölgesinde 1. Türkiye genelinde 4. Olan memleketim Şanlıurfa Suruç Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırlamış olmaktan mutluluk duyuyorum. Geleceğimizin çocuklarımıza bağlı olduğunu bilmeli, onları en güzel şekilde yetiştirmeye çalışmalıyız. Çocuklar; sizler geleceğin bir gülü, yıldızı, ve bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizlersiniz. Şükürler olsun ki Urfa’mın bağrında temiz bir nesil yetişiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum