Cumhuriyet coşkusuna balıkçı tekneleri de eşlik etti;

Cumhuriyet coşkusuna balıkçı tekneleri de eşlik etti

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, vatandaşlarla birlikte Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen römorkör su gösterileri ve balıkçı tekneleri kortej geçişini ilgiyle izledi....

Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümünde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ile birlikte halkın, Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Resim

Vali Mustafa Tutulmaz'ın günün anlam ve önemini içeren konuşması sonrasında, resim şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Geçit töreni de büyük beğeni ile izlendi.

Bayrama kutlaması kapsamında düzenlenen römorkör su gösterileri ve balıkçı tekneleri kortej geçişini vatandaşlar ilgiyle takip etti.

Resim

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Zonguldak’a gelen "TCG Karadeniz Ereğli" gemisi de Vali Mustafa Tutulmaz, Muharip gaziler ve il protokolü tarafından ziyaret edildi.

Resim

Kutlamalar kapsamında düzenlenen ‘Bisiklet Turu’na da yoğun bir katılım oldu.

Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve il protokolü yarışmada dereceye giren sporculara ödül ve hediyelerini takdim etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum