Mucit gençler ‘Proje Pazarı’nda buluştu;

Mucit gençler ‘Proje Pazarı’nda buluştu

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kutlubey Kampüsünde düzenlenen “V. Ar-Ge Proje Pazarı” açılış programına Vali Dr. Nurtaç Arslan, ilimiz protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı....

Bartın Üniversitesi İklim Elçisi Mehmet Şahin, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un konuşmalarından sonra kürsüye gelen Vali Arslan, “Bugün burada ülkemiz ve şehrimiz adına gurur verici günlerden birini daha yaşıyoruz. Ülkemizin farklı illerinden Bartın’a gelen, gelecek adına söyleyecek sözü olan gençlerimizle bir arada olmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.


BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜZERİNDE YÜKSELTECEK İRADE IŞIĞI

Bartın Üniversitesi 5. Ar-Ge Proje Pazarı’nda ülkemizi bilim ve teknoloji üzerinde yükseltecek iradenin ışığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Arslan, “Bu noktada Sayın Rektörümüzün nezdinde Bartın Üniversitesi ailesinin tüm fertlerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin geleceğine değer katma yolunda bu etkinliğe katkı sunan, katılan, bilim ve teknoloji iklimine destek olan herkesi ayrıca tebrik ediyorum. V. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu’nun açılış sunumu, akademik cübbe giyme töreni ve Türk İslam Bilim İnsanları Poster Sergisi açılışı ile devam eden program proje sergi alanının gezilmesiyle sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum