“Çocuklarımızı uyuşturucudan annelerle koruyacağız”;

“Çocuklarımızı uyuşturucudan annelerle koruyacağız”

Şanlıurfa Halfeti Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, “En İyi Narkotik Polisi Anne” etkinliğine katıldı. Kaymakam Erdoğan, “Çocuklarımızı uyuşturucudan annelerle birlikte koruyacağız” dedi....

Çocuklar ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla "En İyi Narkotik Polisi, Anne" projesi kapsamında Halfeti Gençlik Merkezi Konferans salonunda seminer düzenlendi.

ANNELER İÇİN FARKINDALIK EĞİTİMİ

Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüldüğü proje; Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce bilgilendirme faaliyetleri ve ‘Uyuma’ uygulamasının tanıtımı gerçekleştirildi.

Toplantıda İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından KADES uygulamasının android ve ios marketlerde yüklenme ve kullanılması hakkında bilgi verildi.

Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Aile Destek Merkezleri 2022 yılı faaliyet raporu sunuldu.


UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE AİLE ÇOK ÖNEMLİ

Kaymakam Zikrullah Erdoğan, bağımlılıkla mücadelede anne ve ailenin önemine değinerek, ‘’Çocuklarımızın ve gençlerimizin, annelerimizin teyyakkuz ve ferasetleriyle uyuşturucuya bulaşmadan önlem alınması konusunda dikkatli ve tedbirli olarak gençlerimize sağlıklı ve huzurlu bir ortam oluşturacağız’’ dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum