Kapadokya vadilerinde sonbahar temizliği;

Kapadokya vadilerinde sonbahar temizliği

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve protokol üyeleri ile birlikte Kapadokya vadilerinde çevre temizliğine eşlik etti....

Resim

TOPRAĞA CAN, KAPADOKYA'YA NEFES

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Valilik himayesinde düzenlenen ‘Toprağa Can, Kapadokya’ya Nefes’ etkinliği kapsamında UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinin başında gelen Kapadokya bölgesi içerisindeki Meskender Vadisinde, vadi yürüyüşü ve çevre temizliği etkinliğine katıldı.

Vali Becel, eşsiz doğaya sahip vadileri ve coğrafyası ile her mevsim farklı güzellikler sunan Kapadokya’da spor yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirtti.

Vali Becel, herkesin bu güzelliği yaşaması için Kapadokya’yı ziyaret etmesi gerektiğini söyledi.

Resim

BALONDAN GÜZELLİKLER YERİNE ÇÖPLER GÖRÜLÜYOR

Vali Becel, “Çevre bilincini oluşturmak, çevreye dikkat çekmek amacıyla, biraz temizlik faaliyeti yapmak, hem bölgede yaşayan insanları, hem de ziyaret için gelen insanlara duyarlılık noktasında çağrı yapıyoruz” dedi.

Becel, “Maalesef o kadar hoyrat kullanıyoruz ki sahip olduğumuz güzellikleri, balondan Kapodakya’nın güzellikleri yerine çöpler görebiliyor. Dönem dönem temizlikleri yapıyoruz, ama arazinin genişliğini düşününce temizliğin ne kadar zor olduğunu takdir edersiniz. En güzel temizlik kirletmemek” ifadelerini kullandı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum