Nüfus personelinin cumartesi fedakarlığı;

Nüfus personelinin cumartesi fedakarlığı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı il ve ilçe nüfus personeli, artan talebi karşılamak için büyük bir fedakarlık yaparak cumartesi günü de çalıştı....

Resim

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yıl sonu olması nedeniyle ehliyet, kimlik kartı ve pasaport başvurularında yaşanan yoğunluğu aşmak için hafta içi yaptığı ekstra mesaiyi hafta sonuna taşıdı.

Hafta sonu olmasına rağmen cumartesi günü de 10:00-16:00 saatleri arasında çalışan il ve ilçe nüfus müdürlüğü personeli, vatandaşlardan büyük takdir topladı.

Resim

Nüfus personelinin özverisi sayesinde binlerce vatandaş, cumartesi günü nüfus müdürlüklerine giderek işlemlerini yapabildi.

Vatandaşlar, yıl sonu yoğunluğu nedeniyle talepleri karşılayabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan il ve ilçe nüfus müdürlüğü personellerine çiçek ve tatlı ile teşekkür etti.

Resim

ARKADAŞLARIMIZI KUTLUYORUM

İçişleri Bakan Yardımcısı Sabri Erdil, “Vatandaşlarımızın artan taleplerini karşılamak ve mağdur etmemek için ülke düzeyinde Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü çalışanlarımız cumartesi günleri de mesai yapmaktadır. Bu özverili çalışma için arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Resim

PERSONELİMİZE MİNNETTARIZ

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl de, “Vatandaşımızın talebini karşılamak için hafta içi yapılan fazla mesaiye ek olarak ülke genelinde fedakar personelimiz Cumartesi de hizmete devam etti. Tüm fedakar personelimize minnettarız” ifadesini paylaştı. 

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum