Güvenlik görevlisi vatandaşı dolandırılmaktan kurtardı;

Güvenlik görevlisi vatandaşı dolandırılmaktan kurtardı

Karabük Valisi Fuat Gürel, oto yıkamacı İlhan Ercan'ı dolandırılmaktan son anda kurtaran güvenlik görevlisini ‘Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirdi....

Resim

100 BİN LİRASINI KURTARDI

Karabük Valisi Fuat Gürel, kendisini telefonla arayarak polis olduklarını söyleyen kişilere talep ettikleri 100 bin lirayı göndermek üzereyken özel bir banka şubesinde görev yapan Güvenlik Görevlisinin dikkati sayesinde vatandaşın dolandırılmasını Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN Uygulaması) sayesinde engelleyen Özel Güvenlik Görevlisi Volkan Dereli’yi “Teşekkür Belgesi” ile ödüllendirdi.

ResimTELEFONDA PARA İSTEYENLERE İNANMAYIN

Vali Gürel, Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile banka görevlilerinin yer aldığı programda, Özel Güvenlik Görevlisi Volkan Dereli’yi duyarlılığı ve vatandaşın telefon yoluyla dolandırılmasını engellediği için tebrik etti.

Vali Fuat Gürel, vatandaşlardan kendilerini arayarak Polis, Asker veya Savcı olarak tanıtıp para talep eden şahıslara itibar etmemelerini ve en kısa sürede 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak güvenlik güçleriyle irtibata geçmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Karabük Valisi Fuat Gürel, bir vatandaşı dolandırılmaktan son anda kurtaran güvenlik görevlisini ‘Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirdi.


Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum