“Vatandaşlarımız her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor”;

“Vatandaşlarımız her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor”

Şanlıurfa Haliliye Kaymakamı Serap Özmen Çetin başkanlığında kamu kurumlarının amirleri ve mahalle muhtarlarının katılımı ile muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi....

Toplantıda Kaymakam Çetin, vatandaşlar ile iletişimin sağlanmasında muhtarların önemli rol oynadığı ve vatandaşlardan gelen taleplerin Kaymakamlığa ulaşması konusunda mahalle muhtarlara büyük bir sorumluluk düştüğünü ifade etti.

Göreve başladığı günden beri gerek merkez gerekse kırsal mahalle ziyaretlerine ve vatandaş ile buluşma toplantılarına ağırlık veren Kaymakam Çetin, bazı mahallelerin ilçe merkezine uzaklıklarının fazla olduğunu belirtti.

Resim

Kaymakam Çetin, “Vatandaşa hizmet önceliğimizdir sloganı ile hizmetlerimiz devam ediyor. Bu konuda kaymakamlık olarak siz muhtarlarımızdan bazı beklentilerimiz var. Vatandaşlardan gelen taleplerin tarafsızlık, eşitlik ve tüm gerçekliği ile tarafımıza aktarılmasını muhtarlarımızdan bekliyoruz” dedi.

İçişleri Bakanlığının yürüttüğü ‘’Kökünü Kurutma’’ operasyonlarının ilk ikisinin Urfa’da gerçekleştiğini vurgulayan Kaymakam Çetin, uyuşturucu ile mücadele konusunda devletin tüm imkânları ile mücadele ettiğini, muhtarlara da bu sürece katkı sağlamaları konusunda büyük görevler düştüğünü belirtti.

Resim

Çetin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca yapılan hizmetler kapsamında muhtarların öncülüğünde en doğru ve hassas bir şekilde vatandaşlara gereken yardımların ulaştırılmasının önemli olduğunu kaydetti.

Kaymakam Çetin, muhtarlardan gelen talepleri önemsediklerini vurgulayarak, vatandaşların her zaman her şeyin en iyisini hak ettiğini belirtti. 

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum