Geleceğin ekmek ustaları;

Geleceğin ekmek ustaları

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, geleceğin ekmek ustalarının yetiştiği Yavuz Selim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi....

Resim

Öğrencilerin ekmek üretim aşamalarını inceleyen ve emeği geçenleri tebrik eden Vali Kemal Kızılkaya, “Ekmeklerimiz küçük ama bizim için anlamı çok büyük” dedi.

Resim

GELECEĞİMİZİN HAMURU MAYALANIYOR

Vali Kızılkaya, “Öğrencilerimizin emek verdiği, üretirken öğrendiği bu fırında sadece ekmeğin değil geleceğimizin de hamuru mayalanıyor. Tebrikler Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” ifadesini paylaştı.

Resim

HEM ÜRETİYOR HEM ÖĞRENİYORLAR

Geleceğin ekmek ustalarının Bilecik Yavuz Selim Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde yetiştiğini belirten Vali Kızılkaya, “390 öğrencili okulumuzda günde 10.000 ekmek kapasiteli ekmek fırınıyla öğrencilerimiz hem öğreniyor hem de üretiyor” dedi.

Resim

ÖĞRENCİLERİN SOFRASINA KONUK OLDU

Ertuğrulgazi Lisesi’ni de ziyaret eden Vali Kızılkaya, basın mensuplarıyla birlikte öğrencilerin sofralarına konuk oldu.

“Ülkemizin ihtiyacı olan kalifiye iş gücü okullarımızda yetişiyor” diyen Vali Kızılkaya, “Bilecik’imizde; 2295 öğrenciye öğle yemeği, 2166 anaokulu öğrencisine ara öğün ve öğle yemeği, 652 yatılı öğrenciye üç öğün ve ara öğün sıcak ve ücretsiz olarak verilmektedir” bilgisini paylaştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum