Hayırseverin yaptırdığı Kur'an kursu, çocuklarla şenlendi;

Hayırseverin yaptırdığı Kur'an kursu, çocuklarla şenlendi

İş insanı Erdoğan Altun'un vefat eden evladı adına bağışçısı olduğu Merve Altun 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nun açılışı, Çekmeköy Halid Bin Velid Camii’nde gerçekleşti....

Resim

Açılış programına, Çekmeköy Kaymakamı Kaymakam Resul Çelik, İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Av. Akın İlhan, hayırsever iş insanı Erdoğan Altun, daire amirleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

4-6 yaş Kur’an Kursu’na giden çocukların okuduğu dualar ile başlayan, daha sonra Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda açılış konuşmasını Halid Bin Velid Camii Derneği Başkan Yrd. Murat Konukçu yaptı. Konukçu konuşmasında, bağışçı Erdoğan Altun ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Resim

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, programda yaptığı konuşmada, “Bu mübarek günde sizlerle bir arada olmaktan çok büyük mutluluk duydum, bugün burada olmamıza vesile olan Erdoğan Beyefendi’ye Allah razı olsun diyorum, çok teşekkür ediyorum, Cenab-ı Allah evladımıza gani gani rahmet eylesin. İnşallah mekanı cennettir. Rabbim yaptığınız hayırları kabul eylesin” dedi.

Resim

Kaymakam Çelik, “Okullarımıza, Kur’an kurslarımıza gösterdiği ilgi ve alaka yanında verdiği büyük destekler için sizlerin huzurunda Çekmeköy Belediye Başkanı Sayın Ahmet Poyraz’a teşekkür ediyorum. Bu konudaki desteklerinin devamını bekliyoruz” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından kesilen kurdele ile Merve Altun 4-6 yaş Kur'an Kursu hizmete açıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum