Emizade nine Mehmetçiği bu yıl da unutmadı;

Emizade nine Mehmetçiği bu yıl da unutmadı

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, askerler üşümesin diye her yıl yün çorap ören 73 yaşındaki Emizade nineyi makamında ağırlayarak, “Bu vatanda Halime Çavuşlar, Kara Fatmalar, Şerife Bacılar, Emizade Nineler bitmez” dedi....

Resim

BU YIL DA YÜN ÇORAP ÖRDÜ

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Yeni Mahalle'de yaşayan 73 yaşındaki Emizade Yalamacılar, doğu ve güneydoğuda karla kaplı bölgelerde vatanı koruyan askerler için bu yıl da yün çorap ördü.

Eşi Kadir Yalamacılar ile birlikte Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya'yı ziyaret eden Emizade teyze, ördüğü çorapların askerlere ulaştırılması için Valiliğe teslim etti.

ResimEMİZADE NİNELER BİTMEZ

Yalamacılar çiftine gösterdikleri duyarlılık nedeniyle teşekkür eden Vali Kızılkaya, yün çorapların askerlere ulaştırılacağını kaydetti.

Vali Kızılkaya, “Elleri öpülesi Emizade ninemiz kahramanlarımızı bu yıl da unutmadı. Askerlerimiz üşümesin diye 73 yaşına rağmen her yıl pamuk gibi elleriyle yün çoraplar örüyor. Bu vatanda Halime Çavuşlar, Kara Fatmalar, Şerife Bacılar, Emizade Nineler bitmez. Rabbim sağlık, sıhhat versin” paylaşımı yaptı.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum