Özel çocuklardan, “Dünya Mirası Aizanoi” etkinliği;

Özel çocuklardan, “Dünya Mirası Aizanoi” etkinliği

Özel çocukların “Dünya Mirası Aizanoi" isimli seramik tasarım etkinliği, Kütahya Valisi Ali Çelik ve eşi Neziha Çelik’in katılımıyla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Merkezinde yapıldı....

Resim

Engelsiz Yaşam Merkezinin etkili fonksiyonundan dolayı Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ve KSBÜ personeline teşekkür eden Vali Ali Çelik, hazırlanan sergi için özel çocukların değerli emeklerine vurgu yaparak, "Sizlerle birlikte Aizanoi'yi çok daha iyi tanıtacağız" dedi.


Aizanoi Antik Kenti’nin Kütahya için büyük zenginlik olduğunu ifade eden Rektör Kavuncu, "Bu merkezin kuruluşunda Sayın Valimizin çok etkisi var. Bizler de özel çocuklarımız ve aileleri için en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bugünkü aktivite Aizanoi ile ilgili. Aizanoi, Kütahya için büyük zenginlik. Sevgili kardeşlerim, emeğiniz için teşekkür ederiz. KSBÜ sizin eviniz” dedi.

Etkinliği düzenleyen Kütahya Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği ve Kütahya Özel Eğitim ve Down Sendromlular Derneği ise destek olan tüm kurumlara teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum