Kızıl Elma hedefine ilerliyor;

Kızıl Elma hedefine ilerliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet Kendir, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ni ziyaret etti....

Baykar’ı ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Güvenlik güçlerimizin mücadele/çalışma arkadaşı gururumuz İHA’ların üssü Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezindeyiz" ifadelerini kullandı.

Resim

KIZIL ELMA HEDEFİNE İLERLİYOR

Bakan Soylu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Güvenlik güçlerimizin mücadele/çalışma arkadaşı gururumuz İHA’ların üssü Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezindeyiz. Milli, yerli Savunma Sanayii gururunu yaşatan rahmetli Özdemir Bayraktar'a ve Sn. Cumhurbaşkanımıza minnettarız. Kızıl Elma hedefine ilerliyor.”

Resim

AĞIRLAMAKTAN MEMNUNİYET DUYDUK

Baykar'ın sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda ise, İçişleri Bakanı Soylu ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Ahmet Kendir ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyulan memnuniyet dile getirildi.

Resim

Söz konusu paylaşımda, ziyaret sırasında BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri (CTO) Selçuk Bayraktar ile Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'ın, Soylu ve beraberindekilerle çekilen fotoğraflarına da yer verildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum