Soba başında çay eşliğinde köy sohbeti;

Soba başında çay eşliğinde köy sohbeti

Köy ziyaretlerine devam eden Yozgat Valisi Ziya Polat, Akdağmadeni’ne bağlı Yukarıçulhalı, Bozhüyük ve Yazılıtaş köylerine misafir oldu. Vali Polat, sıcak sobanın başında ikram edilen çayı yudumlayarak köy halkı ile sohbet etti....

Resim

EKMEK İKRAMI

Yozgat Valisi Ziya Polat, Akdağmadeni ilçesine bağlı Yukarıçulhalı, Bozhüyük ve Yazılıtaş köylerini ziyaret ederek köy halkı ile bir araya geldi.

Köy ziyaretlerinde sıcak sobanın başında ikram edilen çayı yudumlayarak köy halkıyla sohbet eden Vali Polat, vatandaşların taleplerini dinledi.

Resim

AMAÇ BÜTÜN VATANDAŞLARA ULAŞMAK

Vali Polat, "Amacımız bütün vatandaşlarımıza ulaşmak ve onların isteklerini yerine getirmek. Köy gezilerimizi sürdürerek bütün köylerimizin sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmeye devam edeceğiz. Ziyaret ettiğimiz köylerde sıcak ve samimi tavırlar sergileyerek bizleri konuk eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Resim

ŞEHİDİN RUHU İÇİN FATİHA OKUDU

Vali Ziya Polat, Akdağmadeni Kaymakamı Fatih Topuz ile birlikte 2007 yılında İzmir'de şehit olan Başkomiser Erdal Akbolat'ın Akdağmadeni ilçesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

Şehit ailesiyle yakından ilgilenen ve “Baş tacımızsınız” diyen Vali Polat, devletin tüm imkanlarıyla şehit ailelerin emrinde olduğunu söyledi.

Vali Polat, şehide Allah'tan rahmet dileyerek, Fatiha okudu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum