Kar altında kan bağışı kuyruğu;

Kar altında kan bağışı kuyruğu

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde yaşanan ve çevredeki 10 ili de etkileyen depremler sonrasında depremzedelerin acil kan ihtiyacını karşılamak için Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlar Kızılay Kan Bağışı merkezleri önünde kuyruk oluşturdu....

Valilik ve kaymakamlıklar vatandaşları kan bağışına davet ederken, kendileri kan veren mülki idare amirleri de oldu.

Resim

KAR ALTINDA SIRADA BEKLEDİLER

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Atatürk Parkı’nda kan bağışı kuyruğuna giren vatandaşların fotoğraflarını paylaşarak, “Soğuk havaya ve kar yağışına rağmen kan bağışı için sırada bekleyen Bilecikli yardımsever hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi. Vali Kızılkaya, “Depremzedelerimiz için kan bağışımız gece yarısına kadar devam edecek. Herkesi davet ediyoruz” ifadesini kullandı.

Resim

ALLAH MİLLETİMİZİ TÜM AFETLERDEN KORUSUN

Sakarya Karasu Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı da kan bağışı yaparak vatandaşlara öncülük etti. Kaymakam Helvacı, “Ülkemize ve depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah milletimizi tüm afetlerden korusun” dedi.

Resim

KAN BAĞIŞINI DAVET

Helvacı, “Deprem nedeniyle hasar gören bölgelerdeki yaralı vatandaşlarımız için oluşabilecek kan ihtiyacı için tüm vatandaşlarımızı ve gönüllülerimizi Kızılay Kan Merkezlerine giderek kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımız; Karasu Kızılay Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu “Kan Bağışı” etkinliğine bugün saat 00:00’a kadar Karasu Atatürk Bulvarında katılabilmektedirler” bilgisini paylaştı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum