Depremzede ailelerine destek almaya gittikleri Valilikte dünya evine girdiler;

Depremzede ailelerine destek almaya gittikleri Valilikte dünya evine girdiler

Eskişehir’de yaşayan Nazlı Erdoğan, Kahramanmaraş’tan getirdiği depremzede ailesine ev kiralama konusunda yardım almak için gittiği Eskişehir Valiliği’nde dünya evine girdi....

Resim

VALİLİKTE NİKAH

Eskişehir'de bulunan Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde görevli Nazlı Erdoğan, Kahramanmaraş'ın Afşin İlçesi'nde yaşayan ve depremde evleri büyük hasar gören ailesini yanına getirdi.

Eskişehir'e gelen ailesi için kiralık ev araştırmaya başlayan Nazlı Erdoğan, depremzedeye ev kiralamayan mülk sahiplerinden dolayı çareyi valiliğe gitmekte buldu. Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'a giden Nazlı Erdoğan, depremzede ailesine kiralık daire bulunması için destek istedi. Kiralık evin bulunmasının ardından teşekküre giden Nazlı Erdoğan ve nişanlısı Aykut Bulut, Vali Erol Ayyıldız'ın nikâhlarını üstlenme teklifi karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.


MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Eskişehir Valiliği binasında Vali Erol Ayyıldız'ın talimatlarıyla organize edilen nikâh töreniyle dünya evine giren çift, unutulmaz anlar yaşadı. Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık'ın kıydığı nikâhta, Vali Erol Ayyıldız, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak şahit olarak yer aldı.

Resim

HÜZÜNLÜ MUTLULUK

Aile cüzdanını gelin Nazlı Erdoğan’a teslim eden Vali Ayyıldız, “Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçe merkezli yaşanan ve birçok ilde etkisi hissedilen deprem felaketi nedeniyle hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz Türk Milletimize de başsağlığı diliyorum” dedi.

Vali Ayyıldız, “Kıyılacak olan bu nikahın gençlerimiz başta olmak üzere onların kıymetli ailelerine, tüm sevdiklerine ve aziz Türk milletine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim gençlerimizin yolunu ve bahtını açık eylesin. Bir yastıkta ihtiyar, iki cihanda da bahtiyar olsunlar" diyerek genç çifte mutluluklar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum