“Yüreğinizi ısıtmaya geliyoruz”;

“Yüreğinizi ısıtmaya geliyoruz”

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen iki büyük depremin ardından bölgedeki vatandaşların yakacak ihtiyaçlarının karşılanması için Karabük Valiliği’nin himayesinde Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü koordinesinde merkez ve ilçelerden toplanan bin 467 ster yakacak odun demiryolu ile afet bölgesine vagonlarla gönderildi....

Resim

VAGONLARDAKİ ODUNLAR DEPREMZEDELERİ ISITACAK

Kamyonlarla DDY Karabük Gar Müdürlüğüne taşınan odunlar iş makineleri vasıtasıyla vagonlarla yüklendi. İlk etapta yüklemesi tamamlanan 20 vagon yakacak odunun ardından 25 vagon yakacak odun ve 203 m3 tomruk 9 vagonla önümüzdeki günlerde afet bölgesine gönderilecek.

Karabük Valisi Fuat Gürel, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu´nun katılımıyla 20 vagon odunla birlikte tren istasyondan uğurlandı. 

Resim

25 VAGON DAHA GİDECEK

Vali Fuat Gürel, “Orman bölge müdürlüğümüz bünyesinde orman işletme müdürlüğümüz, şefliklerimiz kampanyaya dahil oldular. Şu ana kadar binlerce ster (metreküp) yakacak odun göndermiştik. Ama 45 vagonun 20 vagonunu şimdi gönderiyoruz. 25 vagon yakacak odun daha göndereceğiz. Bu odunlar hazırlanırken Orman Bölge Müdürlüğümüz ve işletmelerimizdeki stoklar kullanıldı, sahadan da toplandı, bazı ilçelerimizde vatandaşlarımız hem odun hem de kömür yardımı yaptı. 45 vagonda bin 467 ster yakacak odun mevcut. Aynı zamanda Kahramanmaraş Pazarcık'a da 203 metreküp tomruk gönderiyoruz" dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum