Eskiyen Türk Bayrağı'nı yenisi ile bizzat değiştirdi;

Eskiyen Türk Bayrağı'nı yenisi ile bizzat değiştirdi

Kahramanmaraş Afşin İlçesine bağlı Tanır Mahallesi’nde Ayrandede Şelalesini ziyareti esnasında, yıpranmış ve rengi solmuş Türk Bayrağı’nı gören Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Türk Bayrağı’nı yenisi ile değiştirdi....


BAYRAĞI YENİSİ İLE DEĞİŞTİRDİ

Kahramanmaraş Afşin’de depremin yaralarını sarmak için büyük bir gayretle çalışmalarını sürdüren Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Afşin'e bağlı Tanır Mahallesi’nde Ayrandede Şelalesini ziyaret etti.

Ziyareti sırasında yıpranmış ve rengi solmuş Türk Bayrağı’nı gören Vali Mustafa Çiftçi, Türk Bayrağı’nı yenisi ile bizzat değiştirdi.


ÇADIR SINIFTA 16 ÖĞRENCİ OKUYOR

Afşin’de depremin yaralarını sarmak için büyük bir gayretle çalışmalarını sürdüren Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Afşin ilçesine bağlı Emirli Köyü’nde çadır okulda eğitim-öğretime devam eden İlkokul öğrencileri ve öğretmenlerini ziyaret etti.

Vali Çiftçi, birleştirilmiş sınıfta 16 öğrenciye 1 aydır ders veren, çadır sınıfta eğitime devam eden sınıf öğretmenini tebrik ederek, hayırlı çalışmalar diledi.


ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Vali Çiftçi, okul ziyareti sonrasında çocukları hediyelerle sevindirdi. Çocuklara istedikleri oyuncağı seçtiren, bazılarını ise kucağına alan Vali Çiftçi, derslerinde başarılar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum