Miniklere ‘Çalışkan Karınca’ masalını okudu;

Miniklere ‘Çalışkan Karınca’ masalını okudu

Nevşehir’de bugün üç kütüphane açılışını birden yapan Vali İnci Sezer Becel, ‘Bebek ve Çocuk Kütüphanesi’nde miniklere masal okudu....

Resim

NEVŞEHİR'DE ÜÇ YENİ KÜTÜPHANE AÇILDI!

Nevşehir'de bugün, 59. Kütüphaneler Haftasında Üç Yeni Kütüphane tarihi ve otantik mimarisi ile düzenlenen törenle açıldı.

Nevşehir'de bugün, 59. Kütüphaneler Haftası kapsamında tarihi ve otantik mimarisi ile ön plana çıkan, Bebek ve Çocuk Kütüphanesi, Damat İbrahim Paşa Halk Kütüphanesi ve Paşa Konağı Halk Kütüphanesi, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve Nevşehir Protokolünün katılımlarıyla düzenlenen törenle açılarak okuyucuları ile buluştu.

Resim

ÇALIŞKAN KARINCA MASALINI OKUDU

Vali Becel; Nevşehir’de bir ilk olan, Bebek ve Çocuk Kütüphanesinde çocuklara masal kitabı okudu. Valinin okuduğu ‘Çalışkan Karınca’ masalını ilgiyle dinleyen minikler, Vali Becel’e teşekkür etti.

Vali Becel, Başkan Savran ve İl Protokol Üyeleri Damat İbrahim Paşa Halk Kütüphanesi ve Paşa Konağı Halk Kütüphanesi açılışlarından sonra kütüphaneleri gezerek yetkililerden bilgiler aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum