11 Nisan Şanlıurfa’nın Kurtuluş Bayramı kutlu olsun!;

11 Nisan Şanlıurfa’nın Kurtuluş Bayramı kutlu olsun!

İstiklal Madalyalı Şanlı şehir Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılında, gururlu mücadeleyi gerçekleştiren tüm ecdadı rahmet ve minnetle anıyoruz....


11 NİSAN KARARLILIĞIN VE AZMİN TARİHİDİR

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, "103 yıldır kalbimizde taşıdığımız bu destansı mücadeleyi hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Vali Ayhan mesajında, “11 Nisan 1920; düşman kuvvetlerinin aziz topraklarımızdan kovulduğu, “Bu yurt bizim!” diyerek milletçe düşmanın önünde durulduğu, bu topraklara bir kez daha Türk mührünün vurulduğu gündür. Şanlıurfa’mızın 103 yıldır gururla kutladığı 11 Nisan Kurtuluş Günü, Şanlıurfa halkının azmi ve cesareti sayesinde gerçekleşen bir zafer olarak tarihte yerini almıştır” ifadesini kullandı.

şanlıurfa kurtuluşu 11 nisan tarihi ile ilgili görsel sonucu

Vali Ayhan mesajına şöyle devam etti: “Bugün durup o zorlu günlere baktığımızda, ecdadımızın Kurtuluş Savaşı'nda gösterdiği büyük mücadelenin gururunu yaşıyoruz. Şehrimiz; bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde sergilediği kahramanlıkla, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinden biri olarak akıllarda yer edindi. 11 Nisan, Şanlıurfa’mızın vatan aşkı uğruna sergilediği kararlılığın ve azmin tarihidir!

Şanlıurfa halkı olarak, bugün de aynı kararlılık ve vatanseverlik ruhuyla hareket ediyoruz. Şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için, tarihten aldığımız güçle, hep birlikte yorulmadan çalışacağız. Bugün büyük bir gururla Şanlıurfa'nın kurtuluşunu kutlarken, 103 yıldır kalbimizde taşıdığımız bu destansı mücadeleyi hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz."

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum