Tatili öğrencilerle birlikte karşıladılar;

Tatili öğrencilerle birlikte karşıladılar

Ordu Valisi Tuncay Sonel ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okullarda ikinci ara tatil öncesi son ders gününü Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulunda öğrencilerle birlikte karşıladı....

Resim

ÖĞRENCİLER BİR HAFTALIK TATİLE ÇIKTI

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 19 milyon öğrenci, 17-20 Nisan'da yapacağı 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı ikinci ara tatili öncesi bugün son derslerini işledi.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ara tatil öncesi son ders zilinin çaldığı günde Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Durugöl Şehit Bayram Gümüş İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

Resim

BAKAN ÖZER, VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, Ordu Valiliğini ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekilleri Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu ve AK Parti İl Başkanı Selman Altaş ile birlikte Ordu Valiliğini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Valilik Makamına geçti.

Vali Tuncay Sonel, makam ziyaretinde Bakan Özer’e Ordu’da devlet-millet işbirliği ile yapılan eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bakan Özer, Vali Sonel’e Ordu’da eğitim alanında yaptığı projeler ve çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Bakan Özer, makam ziyaretinin ardından, Valilik Konferans Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bakanlık bürokratları, il ve ilçe milli eğitim müdürlerinin de katılımıyla İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı düzenledi.

Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Özer, yapılan toplantıda Ordu’daki eğitim yatırımlarının gözden geçirildiğini belirterek, Ordu’nun eğitim alanında rekabet edebilmesi için Bakanlık olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Resim

EĞİTİM YATIRIM MİKTARI 1 MİLYAR 305 MİLYON TL ARTTIRILDI

Bakan Özer, Ordu’nun 2023 yılı eğitim yatırım miktarının 1 milyar 305 milyon TL arttırılarak, toplam 1 milyar 796 milyon TL’ye çıkartıldığı müjdesini vererek Ordu’ya hayırlı olmasını diledi.

Bakanlık olarak verdikleri kaynakların zamanında kullanılmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Özer, “Okullarımız yapılmış, ihale süreçleri çok hızlı bir şekilde ilerlemiş ve vermiş olduğumuz yatırımlar hemen hemen büyük oranda tamamlanmış. Bunu görmekten büyük mutluluk duydum. Valimiz Tuncay Sonel’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum