Trafik denetiminde bayramlaşma;

Trafik denetiminde bayramlaşma

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı öncesinde Kırıkkale, Kırşehir ve Kayseri’de trafik denetimi yapılan uygulama noktalarını ziyaret ederek, polis, jandarma ve vatandaşlarla bayramlaştı....

Resim

14 BİN PERSONEL TRAFİK DENETİMİNDE

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ramazan Bayramı tatili boyunca polis ve jandarmadan oluşan 7 bin 329 ekip ve ortalama 14 bin personelin sahada günlük görev aldığını açıkladı.

Mehmet Aktaş, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen ile Kırıkkale- Ankara kara yolu hızlı tren köprüsü altındaki kontrol noktasında görevli jandarma ve polis ekiplerini ziyaret etti.

Resim

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

Durdurulan araç sürücüleri ve yolcularla sohbet eden Aktaş, araçlardakilere emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıda bulundu. Vatandaşların bayramını da kutlayan Aktaş, araçlardaki kadınlara karanfil, çocuklara da kırmızı düdük ve hediyeler verdi.

Aktaş, bu bayram trafik yoğunluğunun kısmen daha az olduğunu söyledi. Okulların 14 Nisan'da ara tatile girmesiyle vatandaşların o tarihten itibaren tatile çıkmaya başladığına dikkati çeken Aktaş, “Amacımız, vatandaşlarımızın gidecekleri yerlere kazasız belasız şekilde ulaşabilmelerini sağlayabilmek. Bu anlamda arkadaşlarımız bütün tedbirlerini almış durumda. Vatandaşlarımızdan hız kurallarına uymalarını ve emniyet kemeri takmalarını rica ediyoruz. Yine sürücülerimiz cep telefonu ile konuşmasınlar çünkü dikkat dağınıklığı ve kazalara sebep oluyor" dedi.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum