Depremzede çocuklarla oyuncak kardeşliği;

Depremzede çocuklarla oyuncak kardeşliği

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı koordinasyonunda sivil toplum kuruluşları aracılığıyla toplanan oyuncaklar, deprem bölgesindeki çocukların yüzünü güldürdü....

Resim

OYUNCAKLARI ÇOCUKLARLA BULUŞTURDULAR

Göç İdaresi Başkanlığı’nın depremzede çocuklar için başlattığı ‘Oyuncak Kardeşliği’ kampanyası ile farklı illerde toplanan oyuncaklar deprem bölgesindeki çocuklarla buluştu.

Ankara Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü koordinasyonuyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla toplanan oyuncaklar, Karabük ve Kütahya Valilikleri İl Göç İdaresi Müdürlüklerimizin bayramlık hediyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Malatya’da çocuklara dağıtıldı.

Resim

ÇOCUKLAR GÜLERSE, TÜRKİYE GÜLER

Göç İdaresi Başkanlığı Sivil Toplum ve Yabancı Topluluklarla İlişkiler Daire Başkanı Gökhan Akyıldız, “İstanbul'dan Hatay'a, Kütahya'dan Adıyaman'a, Sakarya'dan Gaziantep'e, Ankara'dan Kahramanmaraş'a ‘Oyuncak Kardeşliği’ kampanyası toplanan oyuncaklar, 23 Nisan’da depremzede çocuklara dağıtıldı. Böylece depremden etkilenen çocuklar ikinci bir bayram havası yaşadı. Çocuklar gülerse, Türkiye güler” dedi.

Akyıldız, kampanyaya destek olan il göç idaresi müdürlüklerine, sivil toplum kuruluşlarına ve hayırseverlere teşekkür etti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum