İlçe ilçe seçim güvenliği kontrolü;

İlçe ilçe seçim güvenliği kontrolü

Seçim güvenliğine dair son kontrolleri gözden geçirmek için ilçe ziyaretlerine devam eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Şanlıurfa halkımızın özgür iradesinin sandığa en şeffaf haliyle yansıması için tüm çabamız” dedi....

Resim

AKIN ORUÇ'TAN BİLGİ ALDI

İlçe ilçe gezerek seçim güvenliğine yönelik tedbirleri kontrol eden Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, bugün Siverek, Bozova ve Hilvan ilçelerini ziyaret etti.

Bugünkü ziyaretlerine ilk olarak Bozova ilçesi ile başlayarak Bozova Kaymakamlığını ve Bozova İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Ayhan, Bozova Kaymakamı Akın Oruç’tan bilgi aldı.

Resim

COŞKUN DOĞAN ALINAN TEDBİRLERİ ANLATTI

Daha sonra Hilvan ilçesine geçen Vali Ayhan, Kaymakam Coşkun Doğan’la bir araya geldi. Ayhan, seçim sürecinin güvenli şekilde sürdürülmesi için gerçekleştirilen hazırlıkların kontrolleri kapsamında Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Ayhan, Kaymakam Coşkun Doğan’dan yapılan çalışmaları dinledi.

Resim

ÖZÜR İRADE SANDIĞA YANSIYACAK

Seçim sürecinin selamet ortamı içinde tamamlanması adına Siverek ilçesini ziyaret eden Vali Ayhan, Vali Ayhan, Siverek Kaymakamlığı ve Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğünde personeller ile bir araya geldi. Ayhan, Siverek Kaymakamı Aziz Gölbaşı’ndan bilgi aldı.

Vali Ayhan, “Şanlıurfa halkımızın özgür iradesinin sandığa en şeffaf haliyle yansıması için tüm çabamız…Bugün yaptığımız ilçe ziyaretlerimizle seçim hazırlıklarını gözden geçirdik. Demokrasimiz, halk iradesinden yine beslenerek çıkacaktır inşallah” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum