Kaymakam Bertan, mutluluğa ilk adımını attı;

Kaymakam Bertan, mutluluğa ilk adımını attı

Konya Tuzlukçu Kaymakamı olarak görev yaparken kısa süre önce dil eğitimi için ilçeden ayrılan İsa Bertan evlilik yolunda ilk adımını attı. Kaymakam Bertan, Bursa’da düzenlenen bir törenle İstanbul’da Gelir Uzmanı olarak görev yapan Aylin Doğan ile nişanlandı....


Konya Tuzlukçu Kaymakamı olarak görev yaparken kısa süre önce dil eğitimi için ilçeden ayrılan İsa Bertan evlilik yolunda ilk adımını attı. Kaymakam Bertan, Bursa’da düzenlenen bir törenle İstanbul’da Gelir Uzmanı olarak görev yapan Aylin Doğan ile nişanlandı.

Kaymakam İsa Bertan evliliğe ilk adımı atarak Aylin Doğan ile nişanlandı. Konya Tuzlukçu Kaymakamı olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde başlayan dil kursu için ilçeden ayrılarak Ankara’da eğitime katılan İsa Bertan ve Aylin Doğan çifti için aileler arasında Bursa’nın Osmangazi ilçesinde nişan töreni düzenlendi.


Dün Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen nişan törenine iki tarafın aileleri, dostları ve mülki idare camiasından çok sayıda isim katıldı. Davete katılamayan birçok isim de çiçek göndererek genç çiftleri tebrik etti.

Kaymakam Bertan ve Aylin Doğan’ın nişan yüzüklerini ise Haliliye Kaymakamı olarak görev yapan Bursa Yıldırım Kaymakamı Metin Esen taktı. Törende gençleri tebrik eden ve nişan yüzüklerini takan Kaymakam Esen, mutluluk dileklerini iletti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler
Kaymakam Bertan, mutluluğa ilk adımını attı Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum