“Gönül rahatlığı içinde ayrılıyorum";

“Gönül rahatlığı içinde ayrılıyorum"

Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Salih Ayhan, valilik önünde düzenlenen veda töreninde sevgi seliyle şehre veda etti. Vali Ayhan, “Kırgın asla değilim. Gönül rahatlığı içinde ayrılıyorum” dedi....

Resim

HER BAŞLANGICIN BİR SONU VAR!

Çok sayıda vatandaşın katılımıyla düzenlenen uğurlama töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Ayhan, “Ayrılıklarda konuşmak zordur, duygu yoğunluğu fazladır. Gönül rahatlığı içinde ayrılıyorum” dedi.

Vali Ayhan, “İnsanın sevdiğinden ayrılması zordur. Ama her şeyin bir sonu, her sonun da bir başlangıcı vardır. Bir gün uçak her zaman inecektir, her başlangıcın bir sonu vardır. Her zaman bunun bilincinde oldum” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfalılara, “Hatamız, kusurumuz, eksikliğimiz olmuştur, insandır beşerdir, hakkınızı helal edin” diye seslenen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür eden Vali Ayhan, “Kırgın asla değilim, hüzünlü değilim, büyük bir sorumluluğu bıraktım. Huzurluyum” dedi.

Resim

BAŞKA BİR GÖREVDE YİNE URFA'YA HİZMET EDERİZ

Vali Ayhan, “Ankara’da bir kardeşiniz olduğunu belirtmek istiyorum. Dünya küçüktür, belki farklı görevlerde, bakanlıklarda yine görev alır, yine Urfa’ya hizmet ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Kendi sürdüğü makam aracıyla valilik önünden ayrılan Vali Ayhan, “Bir gün gitsen bile hatıran yeter!” tezahüratları ile uğurlandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum