Valilik konutundan alkışlarla uğurlandı;

Valilik konutundan alkışlarla uğurlandı

Üç yıldır Burdur’da görev yapan ve son Valiler Kararnamesi ile Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Ali Arslantaş, Valilik Konutu’ndan alkışlarla uğurlandı....

Resim

FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI VERİLDİ

Burdur protokolü başta olmak üzere, kurum yöneticileri, iş insanları, STK ve siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar ve çalışma arkadaşları tarafından Vali Konutundan uğurlanan Vali Arslantaş, tek tek herkesle vedalaşarak, alkışlarla uğurlandı.

10 Ağustos 2023 tarihli yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Vali / Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Burdur Valisi Ali Arslantaş onuruna dün gece de bir veda programı düzenlendi.

Resim

BURDURLULARIN GÖNLÜNDE İZ BIRAKTI

Vali Arslantaş'a Burdur Belediye Meclisi tarafından verilen Fahri Hemşehrilik beratının takdim edildiği, Burdur'un tüm kesimlerinin geniş katılımıyla gerçekleşen veda programında konuşan protokol üyeleri, Vali Arslantaş'ın Devlet Adamı kimliği ile Burdurluların gönlünde ayrı bir iz bıraktığını ifade etti.

Resim

BURDUR’A HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞADIM

Yaptığı konuşmada Burdur'a geldiği ilk andan itibaren yaşadığı anılarını paylaşan Vali Arslantaş, kadirşinas, gönlü geniş Burdurlulara hizmet etmenin onurunu yaşadığını belirterek, takdim edilen Fahri Hemşehrilik dolayısıyla Belediye Başkanının şahsında Burdur Belediye Meclisine teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum