“Milletimizin emrinde olacağız”;

“Milletimizin emrinde olacağız”

AFAD Başkanlığı görevine başlayan Okay Memiş, “Afet risklerini azaltmak ve afetlere dirençli bir toplum oluşturmak üzere AFAD ailemizle birlikte yoğun bir gayret ve özveri göstereceğiz” dedi....

Resim

5 YIL ERZURUM’DA GURURLA GÖREV YAPTIM

Yeni görevine başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Okay Memiş, “5 yıldır büyük bir gururla görev yaptığım Erzurum Valiliği’nden AFAD Başkanlığı görevine atanmış bulunuyorum. Ülkemize ve aziz milletimize hizmet etme fırsatını veren Cumhurbaşkanımı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya şükranlarımı sunarım” dedi.

SORUMLUKLARIMIZIN FARKINDAYIZ

AFAD Başkanı Memiş, “Afet riski yüksek bir ülke olduğumuzun ve sorumluluklarımızın farkındayız. Başta asrın felaketinin yaralarının sarılması olmak üzere, afet risklerini azaltmak ve afetlere dirençli bir toplum oluşturmak üzere AFAD ailemizle birlikte yoğun bir gayret ve özveri göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Okay Memiş, “Birlikten kuvvet doğar anlayışı ile tüm kamu kurumlarımız, özel sektörümüz, sivil toplum kuruluşlarımız, belediyelerimiz ve gönüllülerimiz ile işbirliği ve koordinasyon içinde milletimizin emrinde olacağız” diyerek mesajını noktaladı.

Resim

AFAD'DA DEVİR TESLİM
AFAD Merkez Yerleşkesine gelerek görevine başlayan Okay Memiş, Yunus Sezer’den görevi devraldı. AFAD yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilen devir teslim, tanışma ve koordinasyon toplantısında, yürütülmekte olan proje ve çalışmalar değerlendirildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum