“Memleket artık Gümüşhane”;

“Memleket artık Gümüşhane”

Ankara Elmadağ Kaymakamlığından Gümüşhane Valiliğine atanan Alper Tanrısever görevine başladı. Vali Tanrısever, “Memleket artık Gümüşhane. Rabbim mahcup etmesin” dedi....

Resim

ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Hükümet Konağı önünde protokol ve valilik çalışanları tarafından törenle karşılandı.

Valilik önünde oluşan uzun kuyrukta kendisini bekleyenlerle tek tek tanışan Vali Tanrısever, daha sonra Valilik Toplantı salonunda açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane Valiliği görevine getirilmesinin mutluluğunu ve ağırlığını hissettiğini belirten Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, “Benim geldiğim yerde Ankara’nın Elmadağ ilçesinde de çok fazla Gümüşhaneli vardı onlardan bazıları senelerdir Gümüşhane’ye gelmemiş hemşerilerimiz. Öyle bir anlatırlardı ki Gümüşhane’yi sanki sanırsınız hocaların cenneti tarif etmesi gibi bir tek derelerinden bal akması hariç doğal Allah’ın özene bezene yarattığı bir yer olarak bahsederlerdi. Geldik sizlerin sıcaklığını da görünce biz de buna inandık” dedi.

Resim

GÖREV SÜREMİZİ BÜYÜKLERİMİZ BİLİR

Vali Tanrısever, “Görev süremiz burada ne kadar olacak önce Allah sonra yukarıdaki büyüklerimiz bilir. Ancak görev süremiz boyunca el ele, gönül gönüle hep beraber Gümüşhane’mize ve burada yaşayan vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Valiliğin önüne girene kadar memleket Ankara’ydı ama artık Gümüşhaneliyiz. Sizlerin sevinçleriyle sevinçleneceğiz, sizlerin derdiyle dertleneceğiz, sizler ne hissederseniz biz de onu hissedeceğiz” dedi.

Resim

SADECE GÜMÜŞHANE’NİN ÇIKAR VE MENFAATLERİNİ DÜŞÜNECEĞİZ

Vali Tanrısever, şöyle devam etti: “Gümüşhane’ye hizmet noktasında el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz. Çoğu zaman aramızda anlaşmazlıklar da olabilir ama emin olun şahsi bir kapris olmayacak, enaniyet olmayacak, kibir olmayacak sadece ve sadece Gümüşhane’nin çıkar ve menfaatlerini düşüneceğiz. Devletin verdiği hizmetlerin saat gibi çalışması gerekiyor. Saat gibi bütün çarkların, bütün sistemin doğru çalışması gerekiyor yoksa Gümüşhane’ye bir katkıda bulunamayız. Bizim için aslolan devlettir, hepimiz devletin memuruyuz, vatandaşa hizmetle mükellefiz.”

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum