“Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım”;

“Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım”

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Hacıbektaş Dedebağı Kamp Alanında başlayan “Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım” Hacı Bektaş Veli Gençlik kampının açılışında gençlerle bir araya geldi....

Resim

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı  Dr. Enes Eminoğlu, Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Dr. Ali Arif Özzeybek ve İl Protokol üyeleri ile birlikte, Valilik koordinesinde, Hacıbektaş Dedebağı Kamp Alanında başlayan “Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım” Hacı Bektaş Veli Gençlik kampının açılış programına katıldı.

Resim

Vali Fidan, 25 ilden 90 genci Hacıbektaş’ta Hünkârın huzurunda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen Gençlik kampı,26 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Resim

Öte yandan ilk ilçe ziyaretini Hacıbektaş ilçesine gerçekleştiren Vali Ali Fidan, İl Protokol üyeleri ile birlikte, Hacıbektaş İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti. Vali Fidan, Hacıbektaş Kaymakamı İbrahim Engin Şenay’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Fidan, ilçe esnafı ve halkı ile sohbet ederek, işlerinde kolaylıklar diledi.

Resim

Vali Fidan, çağları aşan düşünce ve felsefesiyle insanlığa barışı, kardeşliği ve hoşgörüyü aşılayan Hünkâr Hacı Bektaş-ı Veli’nin Hakk’a yürüyüşünün 752. yıl dönümünde kabrini ziyaret etti. 

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum