Edirne OSB’nin alanı, 1500 dönüme genişleyecek;

Edirne OSB’nin alanı, 1500 dönüme genişleyecek

Lalapaşa ilçesinde inceleme ve ziyaretlerde bulunan Edirne Valisi Yunus Sezer, Edirne Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne geçerek yetkililerden işletmelerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı....

Resim

KAYMAKAM KAYA’DAN BİLGİ ALDI

Programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Sezer, burada Lalapaşa Kaymakamlığına vekalet eden Süloğlu Kaymakamı Özgür Kaya'dan ilçedeki mevcut durum, devam eden çalışmalar, yatırım programında devam eden işler ve planlanan projelerle ilgili bilgiler aldı.

Resim

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Edirne Valisi Yunus Sezer, Lalapaşa Kaymakamlığı ziyaretinin ardından köy muhtarları ile bir araya geldi.

Talep ve ihtiyaçları yerinde görmek için ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Vali Sezer, buluşmada köy muhtarları tek tek dinleyerek, notlar aldı. Beraberinde eşlik eden kurum müdürlerine konuların detaylı olarak incelenmesi ve çözüme yönelik çalışmalara başlanması talimatı verdi.

Köylerdeki ihtiyaçların, altyapı-üstyapı çalışmaları ve projelerin görüşüldüğü toplantıda özellikle tarımsal sulama projeleri değerlendirildi.

Vali Sezer’in muhtarlar buluşmasına Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Eyyüp Batuhan Ciğerci, Lalapaşa Kaymakam V. Özgür Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Suat Dönmez, İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt, İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı ve DSİ 111. Şube Müdürü Taner Öztürk eşlik etti.

Resim

ESNAFLARA BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEDİ

Lalapaşa programında muhtarlar buluşmasının ardından esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Vali Sezer, bir süre sohbet ederek, hatırlarını sordu, bol ve bereketli kazançlar diledi.

Resim

OSB’DE İŞLETMELER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Edirne Valisi Yunus Sezer, Lalapaşa ilçesindeki programlarının ardından Edirne Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne geçerek yetkililerden işletmelerin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Edirne Organize Sanayi Bölgesindeki genişleme çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Vali Sezer, faaliyet gösteren işletmeleri de ziyaret etti.

Halihazırda, 42 parselden oluşan 500 dönümlük alanda faaliyetini sürdüren Edirne Organize Sanayi Bölgesi, genişleme çalışmaları tamamlandığında 1500 dönümlük hizmet sahasına kavuşmuş olacak.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum