Depremzedelerin konutları hazırlanıyor;

Depremzedelerin konutları hazırlanıyor

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve Adana’da da can ve mal kaybına sebep olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından depremzede vatandaşların barınması için Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi’nde kurulan Şambayadı Konteyner Kent ile Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapımı devam eden deprem konutlarını ziyaret etti....

Resim

KONTEYNER KENTE ZİYARET

İlk olarak Şambayadı Konteyner Kent’i ziyaret eden Vali Köşger, konteyner kentte gerçekleştirdiği incelemelerin ardından burada kalan depremzede vatandaşlarla bir araya geldi.

Resim

DEPREMZEDELERLE BİR ARAYA GELDİ

Vatandaşlarla bir müddet sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran Vali Köşger, ülkemizin 6 Şubat’ta dünyada eşi benzeri görülmemiş çok büyük bir felaket yaşadığını ve bu felaketin ardından ülkece çok zor günler geçirdiğini hatırlattı. Ancak her şeye rağmen en kısa zamanda Adana’dan depremin izlerini silmek için çalışacaklarını kaydeden Vali Köşger, daima depremzede vatandaşların yanında olacaklarını kaydetti.

Resim

DEPREM KONUTLARININ SON DURUMUNU İNCELEDİ

Konteyner kent ziyaretinin ardından Şambayadı Mahallesi’nde TOKİ başkanlığınca inşa edilen deprem konutlarını ziyaret eden Vali Köşger, konut inşaatında incelemelerde bulunup, projede gelinen aşama hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum