Kaval Şelalesi’ne asma köprü yapılacak;

Kaval Şelalesi’ne asma köprü yapılacak

Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari’nin "Saklı Cenneti" olarak anılan Kaval Şelalesi’ni ziyaret etti....

Resim

ŞELALEYE ULAŞIM KOLAYLAŞACAK

Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ve beraberindeki heyet ile birlikte Kaval Şelalesine gitti.

Hakkari’nin Kato Dağı eteklerindeki Kaval köyünde bulunan ve yörede saklı cennet olarak adlandırılan Kaval Şelalesini gezen Vali Çelik, burada doğa tutkunları ve ziyaretçiler ile bir araya gelerek sohbet edip fotoğraf çekildi.

Resim

"BU GÜZELLERİ GÖRMEYE HERKESİ DAVET EDİYORUM"

Hakkari’nin her biri birbirinden güzel bir çok doğa güzelliklerinin olduğu söyleyen Vali Çelik, ‘’İlimizin doğal güzelliklerinin daha fazla insan tarafından keşfedilmesini umut ediyor ve bu güzellikleri görmeye herkesi bekliyoruz’’ dedi.

Vali Çelik, şelaleye ulaşım imkanlarının iyileştirilmesi ve şelale alanında peyzaj çalışmasının yapılarak suyun karşısına asma köprü çalışması yapılması için yetkililere talimat verdi.

Resim

IŞIK KÖYÜ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Öte yandan Vali/Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Yardımcısı Buğra Karadağ ve beraberindeki heyet ile birlikte hafta sonu mesaisinde merkeze bağlı Işık Köyü’ne gitti.

Köyde; Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tunç, Durankaya Belde Başkanı İsmail Demirci, Işık Köyü Muhtarı Fahri Demirel, Geçitli Köyü Muhtarı Hamdullah Kaya, Pınarca Köyü Muhtarı İsmet Aşkan, Aksu Köyü Muhtarı Aydın Yaşar ve köy halkı tarafından ilgiyle karşılanan Vali Çelik, hemşehrilerimizin sofrasına konuk olarak, köy halkının sorun ve taleplerini dinledi.

Resim

“ELİMDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİM"

Işık Köyü’ nün içme ve sulama suyu sorunu, taziye evinin masrafları ve Şeyh Musa Cengi Dost Camiinin minaresinin yapılması yönündeki sorun ve talepleri dinleyen Vali Çelik, taleplerin yerine getirilmesi noktasında devletimizin imkanları ölçüsünde elinden gelen desteği vereceğini beyan etti.

Vali Çelik, samimi ve içten misafirperverlikleri için Işık Köyü’ndeki hemşehrilerimize teşekkürlerini iletti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum