Yaşlı amcanın hayır duasını aldı;

Yaşlı amcanın hayır duasını aldı

Köy ziyaretlerinde vatandaşlar ile bir araya gelen Bingöl Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, hasta ve yaşlıları da ziyaret ederek hayır dualarını aldı....

Resim

KÖY HALKI İLE BİR ARAYA GELDİ

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, beraberindeki kurum amirleri ile birlikte Koçsırtı, Doğanevler, Binekli, Yenisu, Pınaraltı, Elmagünü ve Sarmakaya köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Güzel ilk olarak ilçenin Koçsırtı Köyü Gözlüce mezrası ve Doğanevler köylerini ziyaret etti. Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Kaymakam Güzel ve beraberindekiler, daha sonra Binekli ve Yenisu köylerini ziyaret ederek, köy halkı ile bir araya geldi. Akabinde şehitlerin kabirlerinin bulunduğu köy mezarlığını ziyaret ederek, şehitlerin kabri başında ruhları için Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi.

Resim

YAŞLILARLA ÖZEL OLARAK İLGİLENDİ

Kaymakam Muhammet Güzel, köy ziyaretlerine Pınaraltı, Elmagünü ve Sarmakaya köyleri ile devam etti. Köy muhtarları ve köy sakinleri tarafından karşılanan Güzel, köy sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra ziyaret kapsamında Kaymakam ve beraberindeki kurum amirleri, köylerde yaşayan yaşlı, hasta ve şehit ailelerini ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu.

Kaymakam Güzel’in köy ziyaretleri programı Doğanevler ve Çaytepe Jandarma Karakol Komutanlığı ziyareti ile sona erdi.

Yapılan ziyaretlerde Kaymakam Muhammet Güzel’e İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Balcı, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Muhammet Deniz, İlçe Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mecit Elüstü eşlik etti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum