Yaşlı ve engellilerle dertleşti;

Yaşlı ve engellilerle dertleşti

Hane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların dertleriyle dertlenen Tekirdağ Ergene Kaymakamı Kadir Duman, yaşlı ve engelli olan hanelere misafir olarak dertlerini paylaştı....

Resim

“BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

"En büyük zenginlik birlik olan bir ailedir. Biz birlikte büyük bir aileyiz” diyen Ergene Kaymakamı Kadir Duman, "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" düsturuyla vatandaşları hanelerinde ziyaret etmeye, hal ve hatırlarını sormaya devam ediyor.

Kaymakam Duman, Ahimehmet Köyü'nde gerçekleştirdiği hane ziyaretlerinde vatandaşların dertleriyle dertlenmeye, hüzün ve mutluluklarını paylaşmayı sürdürdü.

Resim

HALK TOPLANTISINDA SORUNLARI DİNLEDİ

Kaymakam Kadir Duman, beraberinde kurum amirleriyle birlikte halk toplantılarına Ahimehmet Mahallesi’nde devam etti.

Vatandaşların sorun ve taleplerini Halk Toplantısı’nda dinleyen Kaymakam Duman, sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat vererek, sorun ve taleplerle ilgili gerekli görüşmeleri yaptı.

Resim

BİRLİKTELİĞİMİZ DAİM OLSUN!”

Kaymakam Duman, “Birlikteliğimiz daim olsun. Ergene için samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz. "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın" düsturuyla Ahimehmet Kırsal Mahallemizde kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk, sorun ve taleplerini aldık. Yaşlı ve engelli hanelerimize konuk olarak dertleştik” ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum