Huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi;

Huzurevi sakinlerine doğum günü sürprizi

Ekim ayında doğan huzurevi sakinleri için düzenlenen doğum günü kutlamasına katılan Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, moral depolayan yaşlı çınarlara sağlıklı bir ömür diledi....


SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLEDİ

Kızılcahamam Huzurevinde düzenlenen Ekim ayında doğan huzurevi sakinlerinin doğum günü kutlama programına Kaymakam Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu ve eşi Gülay Mehmetbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Acar ve eşi Rabia Acar, Yazı İşleri Müdürü Ali Dede Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Güray Altunay ve eşi Nurdan Altunay ile huzurevi sakinleri katıldı.

Hoş sohbetlerin edildiği programda, protokol konuşmalarının ve doğum günü pastasının kesilmesinden sonra huzurevi sakinlerimize çeşitli hediyeler takdim edildi.


MORAL DEPOLADILAR

Programın sonunda Kaymakam Mehmetbeyoğlu, sürpriz doğum günü etkinliği ile moral depolayan sakinlerin doğum gününü kutlayarak, Allah’tan hayırlı uzun ömürler diledi.

Kaymakam Mehmetbeyoğlu, “Huzurevi sakinlerimiz için düzenlenen doğum günü programına katılarak onların mutluluğuna ortak olduk. Etkinlik ile moral depolayan sakinlerimize mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim” dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum