Genç Ofis'in açılışını yaptılar;

Genç Ofis'in açılışını yaptılar

Adana İmamoğlu Kaymakamı Osman Şahin ile Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, öğrencilerle birlikte Şehit Mehmet Atıcı Anadolu Lisesinde Genç Ofis’in açılışını yaptı....

Resim

KURDELAYI BİRLİKTE KESTİLER

İmamoğlu Kaymakamı Osman Şahin, Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu, Belediye Başkanı Kasım Karaköse ve Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Şehit Mehmet Atıcı Anadolu Lisesinde Genç Ofis’in açılışına katıldı.

Öğrencilerin halk oyunları ve tekvando gösterileriyle başlayan programın devamında Genç Ofisin açılışı gerçekleştirildi.

Lise öğrencileriyle bir araya gelen ve öğrencilerle birlikte spor aletlerini kullanan İmamoğlu Kaymakamı Şahin ile Yüreğir Kaymakamı Aksu, Genç Ofis’in ilçe ve öğrenciler için ‘hayırlı ve uğurlu olmasını’ diledi.

Resim

Genç Ofis’in gençlerin akademik çalışmalar yapabilecekleri, sosyal kültürel sanatsal ve sportif faaliyetler içinde kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaya çalışılacağı bir yer olduğunu belirten Kaymakam Şahin, Genç Ofis’in gençlerin geleceğe yönelik hayallerini gerçekleştirebilmeleri için önem taşıdığını kaydetti.

Resim

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum