Özel öğrencilerle bir araya geldi;

Özel öğrencilerle bir araya geldi

İskilip’te özel öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ramazan Polat, sohbet edip şakalaştığı özel bireylerle yakından ilgilendi....


Çorum İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, ilçede faaliyet gösteren Özel Bilge Türk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Okul Müdüründen Rehabilitasyon merkezi hakkında bilgiler alan Kaymakam Polat, burada bulunan öğrencilerle de yakından ilgilendi. Polat, özel öğrencilerle şakalaşıp bir süre sohbet etti.

ÖZEL ÖĞRENCİLERLE ŞAKALAŞTI

Özel Bilge Türk Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri tarafından öğretmen ve öğrenciler hakkında bilgi verilen Kaymakam Polat’a, zihinsel engelli, bedensel engelli, işitme engelli, öğrenme güçlüğü çeken ve yaygın gelişimsel bozukluğu olan özel öğrencilerin eğitim süreçleri hakkında kısa bir brifingde bulunuldu.


ENGELLİLİK BİR SAĞLIK SORUNU DEĞİL

Bu tür özel eğitim merkezlerinin topluma en büyük faydalarından birinin bu çocukların topluma kazandırılması olacağına dikkat çeken Kaymakam Polat, "Sevgi ve dayanışmayla çoğu sorunun üstesinden geleceğimize inanıyor, engelli öğrencilerimize ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve onurlu bir yaşam diliyorum. Engellilik bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutu ile herkesi ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur” dedi.

Haber: Tuncay Mumcu / İskilip Gündem

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum